Günübirlik
Kahvaltı Dahil
Siz değerli misafirlerimizi akşam saat 23.00 gibi belirlenen noktalarda karşıladıktan yaklaşık 8-9 saat sürecek yolculuğumuza başlıyoruz.Gerekli molaların ardından sabah kahvaltımızı yapıp İlk durağımız olan;
Çamlık mevkiinde bulunan Şeytan Sofrası’na varıyoruz. Rehberimizden Şeytan Sofrası’nın hikayesini dinleyip fotoğraf ve çay kahve içmek için serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanın ardından Ayvalık şehir merkezi ve kordonunu panoramik olarak görerek Cunda Adası’na geçiyoruz. Cunda Adası’nda, Sahilden başlayıp Rum evlerinin arasından geçerek, Taksiyarhis Kilisesini panoramik olarak fotoğraflayıp, aşıklar tepesine ulaşıyoruz.Sonrasıda Taş kahve, Despot evini gezip, Cunda'da alacağımız serbest zamanda sakız dondurması ve lokmasını tatmanızı tavsiye ederiz. Dileyen misafirlerimiz ise tekne turu yapabilirler. Serbest zamanımızın sonunda Antalya’ya doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Antalya’ya ulaştığımız bir başka Msa Tour organizasyonunda görüşmek üzere diyerek vedalaşıyoruz.
> Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan MSA Tour sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
> 18 yaş altı reşit sayılmayan çocukların anne veya babalarından biri veya ikisi ile beraber tura katılmadığı durumlarda, tura katılım için gerekli olan Muvafakatnamelerin seyahat sırasında kişilerin yanında bulundurulması zorunludur.
> Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ile ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
> Acente zorunluluğu kaldığı durumlarda (Yol ve Hava şartları vb.) daha önceden belirlenen tur programını değiştirebilir. Ziyaret edilen yerlerde taşıma kurumlarının otellerin sorumluluğunda olan durumlarda meydana gelebilecek aksaklıklardan MSA Tour sorumlu tutulamaz.
> Her misafirin 1618 nolu kanuna göre seyahat sigortası yapılmaktadır.
> Misafirin tura gitmeden önce yaptığı ön ödeme misafirin keyfi durumlardan dolayı iptal istemesi durumunda iade edilemez.
> Misafirlerlerin hastalık,kaza vb. durumlarda yaptıkları ödeme rapor sunma durumunda %100 geri iade edilir.
> Tek Kişi Konaklama Farkını Tur Fiyat Bilgileri Sekmesinden veya Rezervasyon Menüsünden inceleyebilirsiniz.
> Çocuk İndirimi sadece 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartıyla geçerlidir.
> Tur programında rehber gezi noktaları aynı kalmak şartıyla değişiklik yapma hakkına sahiptir.
> Araç İçerisindeki Koltuk Düzeni Msa Tour Operasyonu Tarafından Ayarlanmaktadır.
> Özel koltuk seçimi yapılamamaktadır.
> Koltuk yerleşimi konusundaki itiraz durumunda, ödeme iadesi mümkün değildir. Araçlarımızın tüm koltukları aynı standartlardadır.
> Otel Konaklamalarında 3 Kişilik odalarda 3. misafirimiz genellikle ek yatakta konaklama sağlamaktadır.
> Ekstra Turlar ve Seçeneklerini Tur Detayında Bulunmaktadır.
>19 Kişilik :2019 Model Volkswagen Crafter & Mercedes Sprinter
>31 Kişilik :2020-2022 Model Otokar Sultan & Isuzu Novo Lux
>46 Kişilik :2015 Model ve üzeri Mercedes Travego & Mercedes Tourismo & Temsa Safir
Tarih | Tek kişi | 0-5 Yaş Çocuk |
6-11 Yaş Çocuk |
Kalan Koltuk |
---|---|---|---|---|
08.02.2025 | 0,00 ₺ | 0,00 ₺ | 0,00 ₺ |